Pentru un start bun in viata!
posdru
Modulele Smart Lifestyle
Clubul Start for Kids din Bucuresti este amplasat in cartierul Titan din Sectorul 3, in apropierea statiilor de metrou Titan si Dristor. Principiul de baza al clubului este acela de a oferi copiilor o educatie de calitate la cele mai inalte standarde europene, desfasurata intr-un mediu placut printr-o maniera prietenoasa si sa raspunda in acelasi timp exigentelor parintilor.

Personalul clubului Start for Kids este atent selectat, cu inalta pregatire de specialitate si experienta vasta in domeniu. Metodele educative respecta personalitatea fiecarui copil in parte si se concentreaza in special pe principiul invatarii prin joc. Dezvoltarea intelectuala si stimularea formarii personalitatii copilului au loc intr-un mod cat mai armonios.

Copiii inscrisi la centrul de zi Start for Kids se bucura de cele mai bune conditii: clubul este mobilat modern, utilat complet cu cele mai noi dotari si dispune de resurse materiale vaste care vin in sprijinul activitatilor educationale.

Programele educationale se desfasoara in cadrul activitatilor zilnice, acestea fiind completate de activitatile optionale. Printre activitatile optionale exista si Modulul Smart Lifestyle. Pe scurt: educatie pentru un stil de viata sanatos. Cursul de 30 minute are loc o data pe saptamana in sediul clubului. Parintii au posibilitatea de a inscrie copilul la o singura ora sau la patru ore pe luna beneficiind de un pret special.

Modulul Smart Lifestyle ajuta copiii sa inteleaga de la cele mai fragede varste cat de important este un stil de viata sanatos, concentrat pe miscare moderata si alimentatie de calitate. In timp, pentru copii miscarea va face parte din rutina zilnica iar alegerea unui produs sanatos va fi ceva normal.

Stilul de viata sanatos are un impact major asupra vietii mai ales cand bazele sale se cladesc in perioada prescolara, imbunatatind conditia fizica dar si starea psihica.

Copiii care parcurg perioada copilariei fara o educatie a unui stil de viata sanatos sunt supusi unor riscuri serioase si grave generate de propriile alegeri, mai ales in perioada adolescentei: obezitate infantila, depresii, anemii, dependente, pierderea increderii in sine, sedentarism, anorexie, irascibilitate.

Modulul Smart Lifestyle desfasurat in sediul clubului Start for Kids stimuleaza copiii sa se indrepte prin alegerile lor catre un stil de viata echilibrat, invatand sa aprecieze produsele si solutiile naturale, traditionale, ecologice, bio, protejandu-se atat pe ei cat si mediul inconjurator. Acest modul este sustinut cu sprijinul unei echipe complete de specialisti formate din: medici nutriţionişti, medici pediatri, geneticieni, psihologi, kinetoterapeuţi, instructori sportivi, profesori.

Astfel in cadrul modulului Smart for Life micutii vor face activitati sportive, cursuri de nutritie, kinetoterapie, activitati educative si vor beneficia de consiliere psihologica.