Pentru un start bun in viata!
posdru

Pentru anul scolar 2016-2017 propunem o serie de cluburi si activitati distractive, structurate pe doua tipuri de programe:


*Program scurt 8 – 12 care include: activitati distractive, clubul de arta, clubul de lectura, clubul matematicienilor
*Activitati de weekend, sub forma de club distractiv si de socializare - Sambata in intervalul 8.00 – 16.00

Programul poate fi structurat si fractionat, avand posibilitatea sa va inscrieti copilul pentru 2, 4 sau 6 ore, in functie de orar

Activitate art&craft – 2 ore/sapt

Importanta educatiei artistice consta in aceasta “imblanzire” a afectelor, modulare a sentimentelor, care se petrec deopotriva in procesul creativ si in receptarea operelor de arta. In acelasi timp, educatia artistica dezvolta latura inovatoare , creativitatea, originalitatea, trasaturi ce pot avea relevanta pe parcursul experientei in viata a copilului. Ea poate fi mobil pentru alte forme de educatie, de cunoastere, atat in plan teoretic cat si praactic-aplicativ, moral, social.

Clubul de lectura – 2 ore/sapt

Povestile constituie un mijloc important de dezvoltare a limbajului, rezolvand numeroase sarcini ale dezvoltarii comunicarii: aprofundarea continutului povestii, redarea continutului prin mijloace de exprimare proprii, pronuntarea corecta a cuvintelor, intelegerea sensului figurat al cuvintelor si expresiilor din poveste, dezvoltarea fluiditatii exprimarii verbale.

Clubul matematicienilor – 2 ore/sapt

Ritmul alert în care se dezvoltă societatea noastră în ultimii ani, tumultul inovaţiilor şi invenţiilor cu care venim în contact ne obligă la menţinerea unui ritm alert de lucru, la un mod de gândire rapid şi practic. Într-o astfel de lume, aflată în veşnică transformare, suntem nevoiţi să ne adaptăm din mers la situaţii noi, să adoptăm rapid decizii care ne pot influenţa existenţa, motiv pentru care încrederea în forţele proprii are un rol important pentru fiecare dintre noi. Prin opţionalul „Matematica distractivă” ne propunem să dezvoltăm copiilor toate acele deprinderi, priceperi, abilităţi de muncă intelectuală care să le permită să facă faţă cu succes situaţiilor apărute, fără prea mult stres, cu deplină încredere în sine şi cu mult optimism.

Activitati si jocuri distractive – 5 ore/sapt

Fie ca au loc la gradinita sau acasa, alaturi de familie, activitatile educative il vor ajuta pe cel mic sa-si dezvolte abilitati care ii vor fi mai mult decat necesare mai tarziu la scoala si, in general, in viata. Ajuta-l pe cel mic sa-si dezvolta inteligenta si abilitatile prin diverse activitati educative, alegand dintre jocurile pe care noi le propunem.